Ben je gezakt voor je VCA? Speel dan de game!

Door:
Christine
Gepubliceerd op:
30 september 2021
Leestijd:
2 minuten

Met de VCA game slaag jij direct

Ben je al een keer gezakt voor je VCA? Dan heb jij de VCA game nog niet gespeeld! Uit cijfers blijkt dat jij niet de enige bent, maar liefst 25% zakt voor de eerste poging. En ook voor een tweede en derde keer zakken gemiddeld 20% van de kandidaten. Dit klinkt niet echt hoopvol.

VCA vragen

De vragen in de examens kunnen voor verwarring zorgen en wanneer je dan niet goed leest dan is een fout snel gemaakt. Ondanks alle boeken en dagcursussen en ken je de lesstof van binnen en buiten, volstaat dit niet voor iedereen. Dus voordat je echt gefrustreerd wordt, hebben wij een eenvoudige game gemaakt waarmee je onbeperkt kan oefenen. Je score en kennis groei wordt wekelijks gedeeld met jou. Wij geven groen licht zodra jouw kennis voldoende is, wat de slagingskans enorm vergroot.

Werkgevers opgelet

Vind jij het als bedrijf van belang dat jouw medewerkers hun VCA certificaat behalen? Dat is al een eerste goede stap. Maar wat als dit moeite kost, met vragen die soms best lastig zijn? Jij als bedrijf kan je personeel uitdagen met de VCA game. Gezakt voor je VCA, speel dan de game. Laat ze met en tegen elkaar gamen en maak er een competitie van. Met uiteindelijk een leuke prijs voor de hoogste score en hun behaalde certificaat.

Gamen

Gamen, gamen en nog eens gamen….. Waarom gamen? Omdat dit de manier is om jouw kennis te vergroten. Door de herhaling van vragen die jij lastig vindt, boek je snel resultaat. En nog een voordeel, je vergeet dit niet meer. Game tegen je collega’s en wellicht win jij een frietkar voor op je eigen bouwplaats, hoe leuk is dat! Wil je meer info over de VCA game of de Safety Score? Klik hier De veilige bouwplaats helpt! Kijk op de hoe werkt het pagina voor meer informatie.

DELEN

Christine

Meer van dit

Meer veiligheid in je emailbox?

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief van De Veilige Bouwplaats. Dan bouwen we samen aan een veiligere werkplek voor iedereen in de bouw. 

powered by Advanced iFrame. Get the Pro version on CodeCanyon.