Veiligheidskennis moet parate kennis zijn.

Als veiligheidskennis parate kennis is, ben je meer gefocust op veiligheidsissues. Onveilige situaties en handelingen vallen sneller op en je bent direct in staat om de juiste keuzes te maken of voor te stellen. Het wordt een eigen veiligheidskunde van de bouwplaats. 

Met elkaar moeten we de noodzakelijke kennis verzamelen en op een uniforme en passende wijze aanbieden aan de bouwplaats.

De Veilige Bouwplaats helpt bij

Veiligheidskennis

Kennisbehoud is noodzakelijk om te weten wat je precies moet doen, om te besluiten dat iets te gevaarlijk is of om belangrijke beslissingen zonder enige twijfel te kunnen nemen. Daarvoor moet je toegang hebben tot alle relevante kennis van experts vanuit diverse veiligheidsaspecten.

Weet jij al hoe je veiliger kunt werken?

Tools

Je leert het snelst van iets dat je ervaren hebt. Kijk hier voor onze tools voor de bouwplaats. 

Expert Q&A-sessie

Een Q&A-sessie is een korte interactieve sessie met een expert. Alle vragen die je hebt over een stuk kennis of iets uit de praktijk kun je direct stellen aan de expert.

Safety Score

€ 19.95

per jaar

Voor maar € 19,95 per jaar heeft jouw medewerker de tools om alle relevante veiligheidskennis paraat te hebben. Ongeacht de taal die de medewerker spreekt, kan de bouwplaatsmedewerker, samen met zijn of haar collega’s, op interactieve wijze veiligheidskennis opdoen en paraat houden.

Onze blogs

Lees hier onze blogs over veiligheidskennis. 

Evenementen

Wil jij werken aan meer bouwveiligheid? Komende periode staan deze evenementen op het programma.

donderdag

22

juni 2023

De Veilige Bouwplaats

Partners van de Veilige Bouwplaats

Meer veiligheid in je emailbox?

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief van De Veilige Bouwplaats. Dan bouwen we samen aan een veiligere werkplek voor iedereen in de bouw. 

powered by Advanced iFrame. Get the Pro version on CodeCanyon.