Blog

Ben je gezakt voor je VCA? Speel dan de game!

Door: Christine
Leestijd: 2 minuten
VCA certificaat halen is niet voor iedereen simpel. De vraagstelling kan soms verwarring geven waardoor een foutje snel gemaakt is. Juist voor iedereen die liever niet te lang boven de boeken wil hangen of een cursus wil volgen, hebben wij een game gemaakt. Eenvoudig, leuk en de beste manier om snel alle vragen goed te kunnen beantwoorden. Dus ben je gezakt voor je VCA? Speel dan de game!

Met de VCA game slaag jij direct

Ben je al een keer gezakt voor je VCA? Dan heb jij de VCA game nog niet gespeeld! Uit cijfers blijkt dat jij niet de enige bent, maar liefst 25% zakt voor de eerste poging. En ook voor een tweede en derde keer zakken gemiddeld 20% van de kandidaten. Dit klinkt niet echt hoopvol.

VCA vragen

De vragen in de examens kunnen voor verwarring zorgen en wanneer je dan niet goed leest dan is een fout snel gemaakt. Ondanks alle boeken en dagcursussen en ken je de lesstof van binnen en buiten, volstaat dit niet voor iedereen. Dus voordat je echt gefrustreerd wordt, hebben wij een eenvoudige game gemaakt waarmee je onbeperkt kan oefenen. Je score en kennis groei wordt wekelijks gedeeld met jou. Wij geven groen licht zodra jouw kennis voldoende is, wat de slagingskans enorm vergroot.

Werkgevers opgelet

Vind jij het als bedrijf van belang dat jouw medewerkers hun VCA certificaat behalen? Dat is al een eerste goede stap. Maar wat als dit moeite kost, met vragen die soms best lastig zijn? Jij als bedrijf kan je personeel uitdagen met de VCA game. Gezakt voor je VCA, speel dan de game. Laat ze met en tegen elkaar gamen en maak er een competitie van. Met uiteindelijk een leuke prijs voor de hoogste score en hun behaalde certificaat.

Gamen

Gamen, gamen en nog eens gamen….. Waarom gamen? Omdat dit de manier is om jouw kennis te vergroten. Door de herhaling van vragen die jij lastig vindt, boek je snel resultaat. En nog een voordeel, je vergeet dit niet meer. Game tegen je collega’s en wellicht win jij een frietkar voor op je eigen bouwplaats, hoe leuk is dat! Wil je meer info over de VCA game of de Safety Score? Klik hier De veilige bouwplaats helpt! Kijk op de hoe werkt het pagina voor meer informatie.

Toets gratis jouw veiligheidskennis!

Toets op een leuke en GRATIS manier je veiligheidskennis met het spelen van de
GPI-game en win een foodtruck voor jouw bouwplaats.

Het beste van deveiligebouwplaats.nl direct in je mail? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Dit artikel delen

Auteur: Christine
De Veilige bouwplaats

Auteur

Christine
De Veilige bouwplaats

Blog schrijven

Wil je gebruik maken van ons blognetwerk om te gaan gastbloggen over veiligheid op de bouwplaats? Vul dan het onderstaande formulier in.

Dit artikel delen

Volg ons

Volg ons op de meest populaire social media kanalen en ontvang regelmatige nieuwe updates van ons!

Uitgelichte blog

Algemene veiligheid

Allround bouwvakker

De allround bouwvakker. Wat zijn de vaardigheden van de bouwvakker? Vaardigheden genoeg, maar zijn deze wel up to date met alle nieuwe ontwikkelingen in de bouw?

Lees meer »

Gerelateerde berichten

Algemene veiligheid

Allround bouwvakker

De allround bouwvakker. Wat zijn de vaardigheden van de bouwvakker? Vaardigheden genoeg, maar zijn deze wel up to date met alle nieuwe ontwikkelingen in de bouw?

Lees meer »
Noodsituaties
Algemene veiligheid

Samenwerken in de bouw

Samenwerken in de bouw, gaat niet vanzelf! Organiseren en samen de kennis bundelen met alle deelnemende partijen.

Lees meer »

De Veilige Bouwplaats nieuwsbrief komt eraan

Schrijf je alvast in.