Speel de Generieke Poortinstructie op je mobiel

Iedere dag klaar voor je VCA

Door:
De redactie
Gepubliceerd op:
19 september 2022
Leestijd:
3 minuten

Iedere dag klaar voor je VCA! Registreer je hier en download de app in de appstore, makkelijker kunnen wij het niet maken. Deze app is gevuld met alle VCA vragen en antwoorden en door het spelen van de game tegen collega’s maak jij je klaar voor je VCA certificaat. Krijg je groen licht dan heb jij voldoende kennis om je VCA certificaat in één keer te halen. Met het downloaden van de Rockpit app is jouw kennis gegarandeerd!

VCA certificaat in je pocket

Letterlijk heb jij je VCA al in je pocket, hoe? Door het spelen van de app op je mobiel, je haalt je telefoon uit je zak en registreert je voor de app, ontvangt de download in je mailbox en je speelt direct mee met je collega’s.

Op deze manier game jij tegen je medespelers en oefen je alle vragen van het VCA examen. In iedere game ontvang je 7 VCA vragen en zijn er drie antwoorden mogelijk, waarvan 1 het correcte antwoord is. Door de game te spelen en door het herhaaldelijk toetsen van de vragen zal jouw kennis groeien.

Zo wordt het VCA certificaat simpel en eenvoudig

Te behalen. Heb je een vraag fout beantwoord? En weet je het correcte antwoord niet? Dan wordt dit direct duidelijk, wij hebben er een korte uitleg aan toegevoegd, oftewel een micro learning. Hierdoor ontvang je de juiste kennis en leer je de VCA op een snelle en eenvoudige manier.

VCA voor alle talen

Deze app hebben wij toegankelijk gemaakt voor alle nationaliteiten. Dus spreek je Hongaars, Duits, Pools, Roemeens.. of welke andere taal dan ook? Ook dan kan je de game spelen in de app, en is het ook mogelijk om het tegen je collega’s op te nemen in de VCA game.

Wanneer ben je klaar voor je VCA?

Binnen no time leer je door het spelen van de game in de app. Hoe meer vragen je juist beantwoord hoe sneller jij klaar bent voor je VCA. Wekelijks ontvang je een mail met jouw vooruitgang en houden wij jouw kennisniveau bij. Dit laten wij zien aan de hand van een verkeerslicht, staat deze op oranje dan heb je nog even te gaan. Maar staat deze op groen dan heb je voldoende kennis om je VCA certificaat te gaan halen.

Kennisniveau stoplichten

Start vandaag en registreer je hier, iedere dag klaar voor je VCA!

De Veilige Bouwplaats biedt meer

De Veilige Bouwplaats is er voor jou, en niet alleen om je klaar te stomen voor je VCA examen… Wij bezoeken ook jouw bouwplaats om de veiligheid op de bouwplaats te vergroten. Wij gaan het gesprek aan met iedereen om te zorgen dat alle projecten veilig verlopen.

Wil je meer weten over de Veilige Bouwplaats? lees hier verder.

DELEN

Meer van dit

Meer veiligheid in je emailbox?

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief van De Veilige Bouwplaats. Dan bouwen we samen aan een veiligere werkplek voor iedereen in de bouw. 

powered by Advanced iFrame. Get the Pro version on CodeCanyon.