Bouwplaats medewerker, wij zijn op zoek naar jou!

Door:
De redactie
Gepubliceerd op:
31 oktober 2022
Leestijd:
2 minuten

De veilige bouwplaats zet zich in voor alle bouwplaats medewerkers. Wij zorgen voor een veilige bouwplaats voor iedereen. Wij willen graag onze missie met jullie delen, jullie input is van belang. En daarom komen wij graag in contact. Bouwplaats medewerker, wij zijn op zoek naar jou!

Workshop

Ben je elektriciën, werk je op hoogte, bestuur je een machine, stort je beton, of werk je in de afbouw… iedereen is welkom. Wat vragen wij van jou? Wij vragen een klein beetje tijd, wij weten dat tijd schaars is. Een ochtend/middag of avond, eenmalig een paar uurtjes van jouw tijd…. Jouw deelname en input aan deze workshop vinden wij van belang. Of je nu bezig bent met veiligheid of helemaal niet, dat maakt niet uit. Wij hebben met jullie werkgevers al gesproken. Maar uiteindelijk gaat het erom wat jullie vinden wat nodig is voor een veiligere bouwplaats.

Meld je aan!

Wij nodigen je uit voor een verassende workshop. Stroop je mouwen maar op, we gaan er lekker tegenaan! Wil je samen met een collega mee doen? Iedereen is van harte welkom. Mail naar support@deveiligebouwplaats.nl en geef je voorkeur door, ochtend/middag of avond in de maand januari.

Wil je meer informatie over de workshop? Dat kan, mail ook dan even naar support@deveiligebouwplaats.nl en wij sturen je meer informatie toe.

Een veilige bouwplaats start hier. Bouwplaats medewerker, wij zijn op zoek naar jou!

DELEN

Meer van dit

Meer veiligheid in je emailbox?

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief van De Veilige Bouwplaats. Dan bouwen we samen aan een veiligere werkplek voor iedereen in de bouw. 

powered by Advanced iFrame. Get the Pro version on CodeCanyon.