Blog

Iedere dag klaar voor je VCA

Door: De Veilige bouwplaats
Leestijd: 3 minuten
Speel de Generieke Poortinstructie op je mobiel
Makkelijk je certificaat halen met de Rockpit app. Registreer je vandaag en speel direct de Rockpit Safety score game. Alle VCA examen vragen oefen je makkelijk in de Rockpit app.

Iedere dag klaar voor je VCA! Registreer je hier en download de app in de appstore, makkelijker kunnen wij het niet maken. Deze app is gevuld met alle VCA vragen en antwoorden en door het spelen van de game tegen collega’s maak jij je klaar voor je VCA certificaat. Krijg je groen licht dan heb jij voldoende kennis om je VCA certificaat in één keer te halen. Met het downloaden van de Rockpit app is jouw kennis gegarandeerd!

VCA certificaat in je pocket

Letterlijk heb jij je VCA al in je pocket, hoe? Door het spelen van de app op je mobiel, je haalt je telefoon uit je zak en registreert je voor de app, ontvangt de download in je mailbox en je speelt direct mee met je collega’s.

Op deze manier game jij tegen je medespelers en oefen je alle vragen van het VCA examen. In iedere game ontvang je 7 VCA vragen en zijn er drie antwoorden mogelijk, waarvan 1 het correcte antwoord is. Door de game te spelen en door het herhaaldelijk toetsen van de vragen zal jouw kennis groeien.

Zo wordt het VCA certificaat simpel en eenvoudig

Te behalen. Heb je een vraag fout beantwoord? En weet je het correcte antwoord niet? Dan wordt dit direct duidelijk, wij hebben er een korte uitleg aan toegevoegd, oftewel een micro learning. Hierdoor ontvang je de juiste kennis en leer je de VCA op een snelle en eenvoudige manier.

VCA voor alle talen

Deze app hebben wij toegankelijk gemaakt voor alle nationaliteiten. Dus spreek je Hongaars, Duits, Pools, Roemeens.. of welke andere taal dan ook? Ook dan kan je de game spelen in de app, en is het ook mogelijk om het tegen je collega’s op te nemen in de VCA game.

Wanneer ben je klaar voor je VCA?

Binnen no time leer je door het spelen van de game in de app. Hoe meer vragen je juist beantwoord hoe sneller jij klaar bent voor je VCA. Wekelijks ontvang je een mail met jouw vooruitgang en houden wij jouw kennisniveau bij. Dit laten wij zien aan de hand van een verkeerslicht, staat deze op oranje dan heb je nog even te gaan. Maar staat deze op groen dan heb je voldoende kennis om je VCA certificaat te gaan halen.

Kennisniveau stoplichten

Start vandaag en registreer je hier, iedere dag klaar voor je VCA!

De Veilige Bouwplaats biedt meer

De Veilige Bouwplaats is er voor jou, en niet alleen om je klaar te stomen voor je VCA examen… Wij bezoeken ook jouw bouwplaats om de veiligheid op de bouwplaats te vergroten. Wij gaan het gesprek aan met iedereen om te zorgen dat alle projecten veilig verlopen.

Wil je meer weten over de Veilige Bouwplaats? lees hier verder.

Toets gratis jouw veiligheidskennis!

Toets op een leuke en GRATIS manier je veiligheidskennis met het spelen van de
GPI-game en win een foodtruck voor jouw bouwplaats.

Het beste van deveiligebouwplaats.nl direct in je mail? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Dit artikel delen

De Veilige bouwplaats
De Veilige bouwplaats

Auteur

De Veilige bouwplaats
De Veilige bouwplaats

Blog schrijven

Wil je gebruik maken van ons blognetwerk om te gaan gastbloggen over veiligheid op de bouwplaats? Vul dan het onderstaande formulier in.

Dit artikel delen

Volg ons

Volg ons op de meest populaire social media kanalen en ontvang regelmatige nieuwe updates van ons!

Uitgelichte blog

Algemene veiligheid

Allround bouwvakker

De allround bouwvakker. Wat zijn de vaardigheden van de bouwvakker? Vaardigheden genoeg, maar zijn deze wel up to date met alle nieuwe ontwikkelingen in de bouw?

Lees meer »

Gerelateerde berichten

Algemene veiligheid

Allround bouwvakker

De allround bouwvakker. Wat zijn de vaardigheden van de bouwvakker? Vaardigheden genoeg, maar zijn deze wel up to date met alle nieuwe ontwikkelingen in de bouw?

Lees meer »
Noodsituaties
Algemene veiligheid

Samenwerken in de bouw

Samenwerken in de bouw, gaat niet vanzelf! Organiseren en samen de kennis bundelen met alle deelnemende partijen.

Lees meer »

De Veilige Bouwplaats nieuwsbrief komt eraan

Schrijf je alvast in.